Premium Better body weight

DNA test voor een gezonder lichaamsgewicht


 Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Het lukt je maar niet om blijvend af te slanken, fit te worden, een strakke buik te krijgen en je zelfverzekerd te voelen. Wat je er ook voor doet en wat je er ook voor laat. Dat is behoorlijk frustrerend. Tot nu dan? 

 

HERKENBAAR?

 • Je hebt dieet na dieet geprobeerd, maar niets lijkt te werken.
 • Je doet uren aan cardio, maar er verandert niets aan je lichaam.
 • Je eet gezond en gevarieerd, maar het helpt niet.
 • Je herkent een relatie tussen stress en je gewicht.
 • Je wilt begrijpen waarom het jou niet lukt om af te slanken. 

 

INZICHTEN

 1. Herstelfactoren geeft o.a. inzicht in basale energie systemen (methylering), factoren die van belang zijn voor detoxificatie processen van je lever en je basale ontstekingsgevoeligheid. 
 2. Brein aanleg geeft o.a. inzicht in hoe jij stresshormonen maakt in stressvolle situaties en wat dat betekent voor je gevoeligheid voor stress en hoeveel energie stress je kost.
 3. Voeding geeft o.a. inzicht in jouw reactie op koolhydraten, eiwitten en vetten en op jouw behoefte aan een aantal belangrijke vitamines en mineralen.
 4. Fysieke aanleg geeft o.a. inzicht in kenmerken van je spieren, welke vorm van bewegen of sporten het best bij je past, hoe je conditie opbouwt en hoe je herstelt na fysieke inspanning. 
 5. Leefstijlfactoren geeft o.a. inzicht in je behoefte aan ontspanning en fysiek inspanning, hoe efficiënt je energie vrijmaakt (gewichtsbeheersing), je reactie op lactose en gluten en hoe je reageert op dag- en seizoensritmen.

 

WORD DE MEEST SLANKE VERSIE VAN JEZELF

 

Er is een manier waarop je het slankere en fittere lichaam bereikt zoals je voor jezelf voor ogen hebt. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van je zelf.

 • 1

  DNA ANALYSE VAN JOU

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam.

 • 2

  JOUW DNA HANDLEIDING

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit.

 • 3

  POSITIEF RESULTAAT

  We bieden je verschillende mogelijkheden om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden.