Premium Better energy level

DNA test voor meer energie


 Je merkt dat je energie tekort komt om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn, er wordt veel van je gevraagd in je werk of studie of misschien ben je al te lang vermoeid. Je zoekt een oplossing om dit in de kern aan te pakken. En je wil er echt voor gaan.

 

HERKENBAAR?

 • Je merkt dat inspanning, werk of studie teveel energie kost.
 • Je hebt niet voldoende energie om je aandacht bij je werk te houden.
 • Je hebt niet de energie om leuke dingen te doen.
 • Je hangt vaker op de bank dan dat je zou willen.
 • Je herstelt traag na inspanning.

 

INZICHTEN

 1. Herstelfactoren geeft o.a. inzicht in basale energie systemen (methylering), factoren die van belang zijn voor detoxificatie processen van je lever en je basale ontstekingsgevoeligheid. 
 2. Brein aanleg geeft o.a. inzicht in hoe jij stresshormonen maakt in stressvolle situaties en wat dat betekent voor je gevoeligheid voor stress en hoeveel energie stress je kost.
 3. Voeding geeft o.a. inzicht in jouw reactie op koolhydraten, eiwitten en vetten en op jouw behoefte aan een aantal belangrijke vitamines en mineralen.
 4. Fysieke aanleg geeft o.a. inzicht in kenmerken van je spieren, welke vorm van bewegen of sporten het best bij je past, hoe je conditie opbouwt en hoe je herstelt na fysieke inspanning. 
 5. Leefstijlfactoren geeft o.a. inzicht in je behoefte aan ontspanning en fysiek inspanning, hoe efficiënt je energie vrijmaakt (gewichtsbeheersing), je reactie op lactose en gluten en hoe je reageert op dag- en seizoensritmen.

 

WORD DE MEEST ENERGIEKE VERSIE VAN JEZELF

 

Er is een manier waarop je je energie niveau verbetert, fitter je dagelijkse werkzaamheden doet en een actiever leven leidt. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van je zelf.

 • 1

  DNA ANALYSE VAN JOU

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam.

 • 2

  JOUW DNA HANDLEIDING

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit.

 • 3

  POSITIEF RESULTAAT

  We bieden je verschillende mogelijkheden om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden.