Premium Better health balance

DNA test om te leven met zo min mogelijk gezondheidsklachten


 Je hebt gezondheidsklachten en je hebt ze eigenlijk al best lang, maar je wil niet horen 'leer er maar mee leven'. Een 'klachtje' is niet zo erg, maar het mag je niet beperken. Je wil actief zijn, genieten van het leven. En daar wil je bewuste keuzes in maken. Maar welke keuzes passen echt bij jou?

 

HERKENBAAR?

 • Je hebt onvoldoende energie voor alledaagse dingen.
 • Je bent beperkt in je dagelijks functioneren.
 • Je wil gewoon gezond en actief zijn en van het leven genieten.
 • Je zoekt een manier om je klachten vanuit de kern aan te pakken.
 • Je herstelt traag, bijvoorbeeld na inspanning, ontstekingen, verkoudheid of ziekte.

 

INZICHTEN

 1. Herstelfactoren geeft o.a. inzicht in basale energie systemen (methylering), factoren die van belang zijn voor detoxificatie processen van je lever en je basale ontstekingsgevoeligheid. 
 2. Brein aanleg geeft o.a. inzicht in hoe jij stresshormonen maakt in stressvolle situaties en wat dat betekent voor je gevoeligheid voor stress en hoeveel energie stress je kost.
 3. Voeding geeft o.a. inzicht in jouw reactie op koolhydraten, eiwitten en vetten en op jouw behoefte aan een aantal belangrijke vitamines en mineralen.
 4. Fysieke aanleg geeft o.a. inzicht in kenmerken van je spieren, welke vorm van bewegen of sporten het best bij je past, hoe je conditie opbouwt en hoe je herstelt na fysieke inspanning. 
 5. Leefstijlfactoren geeft o.a. inzicht in je behoefte aan ontspanning en fysiek inspanning, hoe efficiënt je energie vrijmaakt (gewichtsbeheersing), je reactie op lactose en gluten en hoe je reageert op dag- en seizoensritmen.

 

WORD DE MEEST GEZONDE VERSIE VAN JEZELF

 

Er is een manier waarop je je klachten verminderd door in de basis beter te herstellen. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van je zelf. 

 • 1

  DNA ANALYSE VAN JOU

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam.

 • 2

  JOUW DNA HANDLEIDING

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit.

 • 3

  POSITIEF RESULTAAT

  We bieden je verschillende mogelijkheden om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden.