Premium Better sport performance

DNA test voor een betere sportprestatie


 Je hebt een drive, niet noodzakelijk om te winnen, maar wel om het beste uit jezelf te halen. De volgende keer ben ik sneller, sterker, kan ik langer door, dat is je motto. Kan ik efficiënter trainen en beter herstellen? Hoe dan? Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

 

HERKENBAAR?

 • Je wil efficiënter trainen.
 • Je wil optimaal kunnen herstellen.
 • Je wil alles uit je voeding halen.
 • Je wil beter worden in stressbeheersing.
 • Je wil weten welke belastende factoren je prestaties beïnvloeden.

 

INZICHTEN

 1. Herstelfactoren geeft o.a. inzicht in basale energie systemen (methylering), factoren die van belang zijn voor detoxificatie processen van je lever en je basale ontstekingsgevoeligheid. 
 2. Brein aanleg geeft o.a. inzicht in hoe jij stresshormonen maakt in stressvolle situaties en wat dat betekent voor je gevoeligheid voor stress en hoeveel energie stress je kost.
 3. Voeding geeft o.a. inzicht in jouw reactie op koolhydraten, eiwitten en vetten en op jouw behoefte aan een aantal belangrijke vitamines en mineralen.
 4. Fysieke aanleg geeft o.a. inzicht in kenmerken van je spieren, welke vorm van bewegen of sporten het best bij je past, hoe je conditie opbouwt en hoe je herstelt na fysieke inspanning. 
 5. Leefstijlfactoren geeft o.a. inzicht in je behoefte aan ontspanning en fysiek inspanning, hoe efficiënt je energie vrijmaakt (gewichtsbeheersing), je reactie op lactose en gluten en hoe je reageert op dag- en seizoensritmen.

 

WORD DE MEEST BEST PRESTERENDE VERSIE VAN JEZELF

 

Er is een manier waarop je efficiënt je trainingsarbeid en daardoor je sportprestatie verhoogd. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van je zelf.

 • 1

  DNA ANALYSE VAN JOU

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam.

 • 2

  JOUW DNA HANDLEIDING

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit.

 • 3

  POSITIEF RESULTAAT

  We bieden je verschillende mogelijkheden om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden.