Premium Better stress balance

DNA test voor een betere stressbeheersing


Je merkt dat stress telkens weer grote gevolgen heeft voor je. Het kost je bijvoorbeeld veel energie of je blijft er maar door piekeren, het maakt je overmatig bezorgd, misschien zelfs hyper of in ieder geval veel te prikkelgevoelig. Kan dat niet anders? Jazeker!

 

HERKENBAAR?

 • Je merkt dat stress je fysieke klachten geeft.
 • Je slaapkwaliteit wordt verstoord door stress.
 • Je ervaart dagelijks meer stress dan je zou willen.
 • Je hebt moeite je gedachten te beheersen.
 • Je voelt je mentaal en emotioneel niet sterk genoeg onder druk.

 

INZICHTEN

 1. Herstelfactoren geeft o.a. inzicht in basale energie systemen (methylering), factoren die van belang zijn voor detoxificatie processen van je lever en je basale ontstekingsgevoeligheid. 
 2. Brein aanleg geeft o.a. inzicht in hoe jij stresshormonen maakt in stressvolle situaties en wat dat betekent voor je gevoeligheid voor stress en hoeveel energie stress je kost.
 3. Voeding geeft o.a. inzicht in jouw reactie op koolhydraten, eiwitten en vetten en op jouw behoefte aan een aantal belangrijke vitamines en mineralen.
 4. Fysieke aanleg geeft o.a. inzicht in kenmerken van je spieren, welke vorm van bewegen of sporten het best bij je past, hoe je conditie opbouwt en hoe je herstelt na fysieke inspanning. 
 5. Leefstijlfactoren geeft o.a. inzicht in je behoefte aan ontspanning en fysiek inspanning, hoe efficiënt je energie vrijmaakt (gewichtsbeheersing), je reactie op lactose en gluten en hoe je reageert op dag- en seizoensritmen.

 

WORD DE MEEST STRESSBESTENDIGE VERSIE VAN JEZELF

 

Er is een manier waarop je minder stressgevoelig bent of misschien wel de meest relaxte versie van jezelf. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijk dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan als een betere versie van jezelf.

 • 1

  DNA ANALYSE VAN JOU

  Uit een beetje wangslijm analyseren we een selectie van jouw genen (nature) en we analyseren digitaal de huidige kenmerken van jouw brein en lichaam.

 • 2

  JOUW DNA HANDLEIDING

  We vertalen jouw resultaten naar het meest passende persoonlijke advies (nurture) ooit.

 • 3

  POSITIEF RESULTAAT

  We bieden je verschillende mogelijkheden om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden.